Huisregels

Eigenlijk niets bijzonders, maar voor de goede orde willen we jullie toch even attenderen op het volgende: 

Door in enige vorm deel te nemen aan een ‘Schets Sessie 2.0’- evenement ga je akkoord met de onderstaande huisregels & voorwaarden.

Entree

1a. Onze plaatsen zijn beperkt, wil je meedoen dan is aanmelding via het facebook-event  vereist; klik daarvoor op ‘gaat’ (onder het tabje, ‘geïnteresseerd’). Er is plaats voor maximaal 40 personen. Meld je aub ook af als je verhindert bent, zodat anderen zich kunnen aanmelden. (Geen facebook? mailen mag ook ).

1b. Betaling dient vervolgens te worden voldaan aan de deur, voor aanvang van de sessie.

1c. Minimum leeftijd voor entree: 17

1d. Met het oog op een gezellige middag tekenen vragen wij respect voor onze modellen, medewerkers, mede-tekenaars en het pand. Mocht dat niet lukken dan behouden we ons het recht gasten te weigeren, of je uit de sessie te zetten, zonder teruggaaf van entree.

Fotografie

2a. Fotografie door aanwezigen is tijdens de sessies is geheel niet toegestaan.

2b. De schetssessie organisatie maakt tijdens de sessies wel foto’s ter promotie van de schetssessie (o.a. voor website, flyers, visitekaartjes, etc.). Door je als gast, model, medewerker aan te melden, of wanneer je aanwezig bent tijdens een sessie, stem je toe dat er van jou & je werk foto’s gemaakt mogen worden & geeft je ons toestemming om deze vrij te gebruiken voor bovengenoemde promotie.

2c. Naaktmodellen worden nooit gefotografeerd tijdens poseren, dus ook niet voor promotionele doeleinden (2b).

Portret & auteursrecht

3a. Poseer je bij een ‘Schets-Sessie 2.0’-event als model? Dan stem je toe dat je mag worden nagetekend.  En om precies te zijn, stem je onvoorwaardelijk & vrij van beperkingen toe dat:

  • Elke aanwezige ‘illustrator’ jouw naar eigen inzicht mag afbeelden (bv. tekenen,schilderen, etc). Dit kan ook ‘herkenbaar’ zijn.
  • En dat elk van die gemaakte afbeeldingen – op zichzelf  of elke afgeleide vorm daarvan-  getoond, verveelvoudigt, maar ook bv. verkocht mogen worden; door de illustratoren zelf of anderen.

3b. Afbeeldingen mag je dus naar buiten toe brengen, maar de naamsvermelding van naaktmodellen is daarbij nooit niet toegestaan ( ‘taggen’ / ‘linken naar ‘etc. valt daar ook onder).

3c. Wil jij een andere Illustrator of aanwezige natekenen? Dat is vast geen probleem(?) – maar wij hebben daar geen speciale toestemming voor.

Uitval Sessie

4a. Alle thema’s zijn onder voorbehoud, ivm met unieke bijdrage van de modellen & hun beschikbaarheid.

4b. Mocht er een model door omstandigheden niet komen poseren, en kunnen wij geen alternatief bieden, dan zullen wij deels het entree geld teruggeven -wat gelijk staat aan de uren waarin niet geposeerd word.

4c. Schetssessie 2.0 kan een event ten alle tijde afzeggen (bv. door ziekte, overmacht etc.). Hou daarom altijd even onze aankondigingen in de gaten, ook op de dag zelf. Aan deze annulering kunnen geen rechten ontleend, ook vergoeden wij geen gemaakte kosten.

Aansprakelijkheid

5a. De Schets Sessie 2.0 maakt diens huisregels kenbaar & zal deze voor zover redelijkerwijs mogelijk, trachten deze te handhaven.

5b. Schets Sessie 2.0 is echter niet verantwoordelijk voor schade, misverstanden of conflicten, verzaakt door of tussen gasten, modellen of derden; ook al vind dit plaats ten tijde van een sessie & is dit in strijd met de gestelde huisregels.

5c.De  Schets Sessie 2.0 houd zich niet aansprakelijk voor enig verlies van voorwerpen. Mocht je echter iets verloren zijn, neem dan even contact op en we zullen ons best doen om het voor je terug te vinden.

5d. Wanneer de Schets Sessie 2.0, op een andere locatie word gehouden, of in samenwerking met een andere organisatie, blijven deze regels onverminderd van kracht.

 

Reclame

6a. Meld jij je via Facebook aan voor een Schets Sessie?  Dan sturen wij je doorgaans 1 herinneringsbericht (via Facebook) voorafgaand aan die Sessie.

6b. Indien je onze facebook pagina volgt of liked, zul je af en toe updates krijgen in je nieuwsoverzicht van onze activiteiten.

 

***

Verantwoording

Wij organiseren  een model teken sessie waarbij we gasten en modellen samen brengen, met als primair doel, maandelijks een gezellige middag te hebben!

De ‘Schets Sessie 2.0’ is een hobby project van de organisatoren. Er word geen les gegeven, er is geen begeleiding in het tekenen, er zijn geen abonnementen of andere vaste kosten aan verbonden. Wij hebben geen winstoogmerk; entree komt ten goede aan modellen, zaal huur, decor, kostuums & versnaperingen, etc..