Aanmelding modellen

Wil je een keer (of vaker) bij ons komen poseren? Dat kan!

Wij zoeken voor toekomstige sessies nog:

 • Gekostumeerde modellen: zoals, cosplayers, re-enactors en ieder ander die beschikking heeft over een kwalitatief hoogstaand kostuum & bijbehorende voorwerpen.
 • Naakt modellen met een interesse voor theatrale/ filmische  poses, die het leuk vinden om een rol aan te nemen.  

Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel! Bij ons sta je minimaal een uur in de spotlights en word je nagetekend door ca.  25  (vriendelijke) tekenaars.

Gedurende die tijd zullen wij je vragen om diverse poses aan te nemen; is het thema ‘Ridder’ dan vragen we je bv. te poseren met een zwaard, schild etc. Het gaat doorgaans om poses van 5, 10 & 15 minuten, waarbij we je veel vrijheid geven in het kiezen van de poses.

Als tegenprestatie beiden wij uiteraard een financiële vergoeding + reiskosten.  En gezien wij de schets resultaten fotograferen, heb je ook nog een mooie serie schetsen van jezelf.

Tot slot is de schetssessie ook een heel sociaal event; dus mocht je het leuk vinden om na het poseren nog even te blijven napraten, of wil je mee om wat te eten in de stad, dan ben je ook daar van harte welkom!

artexample

Aanmelden?

Stuur een berichtje naar Leonie, om je aan te melden als model. En vermeld daarbij even:

 • Je voornaam, woonplaats en leeftijd (minimaal 18).
 • De data wanneer je evt. zou kunnen poseren (zie menu aan de zijkant.)
 • Voor gekostumeerd model: minimaal 1 foto van je kostuum(s) & de juiste benaming & herkomst ervan (film, game, tijdsperiode etc.)
 • Voor naaktmodel: minimaal 1 representatieve foto.

Aanvullende informatie

Sessies zijn in Breda nabij het station & parkeren kan voor de deur. Het poseren kan zijn voor 1, 2 of 3 uur – tussendoor zijn er korte pauzes, waarin wij je voorzien van wat te drinken en snacks. Er is verder een kleedruimte met spiegel,en zo nodig kunnen wij helpen bij het aantrekken van ingewikkelde kostuums. Tot slot vragen we je om op de dag zelf, ca. 15-30 min voor aanvang aanwezig te zijn ivm. omkleden.

Door bij ons te poseren als model, stem je toe:

 • dat mensen je mogen natekenen.
 • dat wij ook je mogen fotograferen tbv. onze promotie ( die geld niet voor naaktmodellen, die worden nooit gefotografeerd).
 • dat je akkoord gaat met onze huisregels .

Tips voor het poseren

Wil je wat tips voor het poseren, lees dan hier even verder.

Disclaimer Deelname

Heb je interesse, laat het dan zo vroeg mogelijk weten. Want het kan misschien even kan duren voordat we kunnen samenwerken.

 • Onze sessie zijn momenteel slechts eens per maand.
 • Ons doel is variatie bieden; we herhalen thema’s op zijn vroegst na 6 maanden. Is er net een ridder thema geweest, dan kan het even duren voordat we jou in harnas op het toneel kunnen zetten.
 • Wij proberen een passend naaktmodel te vinden bij elk thema; is het thema bv. ‘Karate’ of  ‘Geisha’, dan gaat onze voorkeur uit naar Aziatische modellen. Is het thema ‘Orc’, dan zou een zeer gespierder model passend kunnen zijn. Etc. Dit bepaald in vergaande mate wanneer we je kunnen uitnodigen voor een sessie.

Dus, twijfel niet en stuur ons een mailtje!

Wie weet tot binnenkort!